Celebració del DIA DE LA MESTRA I DEL MESTRE: 30 de novembre de 2017
1/11/20170

Desprès que el passat 5 d'octubre no puguessim celebrar conjuntament un dia tan senyalat pel nostre colectiu pel que tots i totes ja sabeu, hem pensat que no podiem deixar de fer aquest acte que ens plena d'alegria el poder-nos tornar a retrobar-nos amb totes i tots les companyes i companys del nostre gremi.

Us hem de dir que en aquests dies que han anant passant hem pogut redirigir aquesta activitat per a que fos encara millor del que ens principi teniem previst. Per això, us recomanem que a la vostra agenda personal deixeu lliure el 30 de novembre a les 19h, ja que farem la conferència amb el títol: "Una escola per a … una escola per a tothom" que us teniem preparada, però ara en un entorn més solemne, a la sala d'actes Paulo Freire a Bisbe Torres, 2.

Com ja us vam fer sabedores i sabedors, la conferència la portaran a terme les nostres companyes de l'EAP de Lleida, que amb estima i claretat ens explicarà en grans trets el nou Decret de l’atenció educativa a l’alumnat en el marc d’un sistema educatiu inclusiu, aprovat fa poc pel Departament d'Ensenyament.

Leave a Reply

Esdeveniments propers

No hi ha esdeveniments pròxims.