5 D’OCTUBRE. DIADA INTERNACIONAL DE LA MESTRA I DEL MESTRE. ACTE CANCEL·LAT
3/10/20170

 

Benvolgudes sòcies i socis del MIE:

 

El Moviment d’Innovació Educativa de Lleida, s’uneix a les diferents denúncies contra la repressió tan brutal dels cossos policials estatals que molts de nosaltres hem patit al llarg de tots aquests dies, i que s’han pogut veure en els diferents mitjans de comunicació i xarxes socials.

La nostra és una societat completament pacífica, que l’únic que vol és defensar un dret tan bàsic com el dret a decidir el seu futur. Les actuacions dirigides a demanar l’opinió mai poden ser considerades un delicte, sinó que són un dret i un deure.

 

Les imatges d’aquests dies les considerem molt greus ja que la majoria d’aquestes actuacions policials es van produir en escoles i instituts, llocs on s’ensenya democràcia, ciutadania, drets i pau.

 

El Moviment d’Innovació Educativa de Lleida i els i les mestres i professorat que el representem, sempre hem treballat partint del principi que amb violència no es solucionen els conflictes. Per tant, coherents amb aquest principi i vista la barbàrie dels cossos policials estatals, hem de respondre-hi anul·lant les diferents activitats proposades pel dia 5 d’octubre, el Dia Internacional del Mestre afegint-nos d’aquesta forma, a les aturades dels propers dies per tal d’ensenyar que la resposta pacífica a les agressions no és un dret sinó un deure.

 

La societat catalana, la resta de l’Estat, Europa i el món sencer ha de ser testimoni que no ens quedarem callats i no acceptarem com guanya la pedra envers el paper ni l’ús de la força davant la raó.

 

Esperem i desitgem que aquestes actuacions on hi participa tota la nostra societat, serveixin per exercir els nostres drets i deures en llibertat.

 

Moltes gràcies.

MIE Lleida.

Leave a Reply

Esdeveniments propers

No hi ha esdeveniments pròxims.