Sortida Pedagògica a Barcelona
4/11/20170

Les sortides pedagògiques són una estratègia d'aprenentatge col·laboratiu interdisciplinària que tendeixen pel desenvolupament integral. Per això hem pensat en proposar-vos fer una sortida pedagògica amb visites guiades al Cosmo Caixa de Barcelona, un espai privilegiat per a la ciència que ocupa les instal·lacions del que va ser el primer Museu de la Ciència interactiu d'Espanya, inaugurat l'any 1981.

Ara, el nou CosmoCaixa ofereix més de 30.000 metres quadrats d'instal·lacions dedicades a la divulgació científica. Aquesta visita ens farà veure que els hi podem ensenyar als nostres alumnes si fem un excursió amb ells, ja que ens explicaran les diverses exposicions, activitats, … que ens poden oferir als docents.

Desprès del CosmoCaixa, per la tarde, anirem al CaixaForum de Barcelona on ens ensenyaran l'arquitectura modernista de l'edifici i ens faran una visita comentada per l'exposició de l'artista Warhol, la visita està dirigida per un mediador que, a partir del diàleg amb els participants, presenta els temes clau de l'exposició, els contextualitza i resol els possibles dubtes o preguntes que puguin sorgir.

Ens desplaçarem cap a Barcelona des de Lleida amb un microbus, per això les places són molt limitades i aniran per ordre d'inscripció. El preu de la sortida serà de 10€, no inclou el dinar.

cosmocaixa

Leave a Reply

Esdeveniments propers

No hi ha esdeveniments pròxims.