LA VACA QUE FEIA LA LLET DE COLORS. EBM Bellpuig

La vaca que fa la llet de colors

Com a treball de síntesi de totes les propostes i amb la col·laboració del grup teatral Xip Xap, representem la història "La vaca que fa la llet de colors". Els protagonistes són els nostres nens conduïts pels personatges de la història.

En aquesta proposta també participen diferents associacions del municipi: l'Ajuntament, l'Escola d'infantil i primària Sant Salvador, l'Associació de jubilats, l'Associació de joves i el Grup de gegants.

El conte transcorre pel nostre municipi. Durant el camí es van presentant els diferents personatges i cada un d'ells s'identifica amb un color.

La vaca no fa la llet blanca sinó de colors. Per què surt de colors? Per intentar esbrinar què està passant els nens juntament amb els representants de les associacions i les titelles (la Granota, l'Abella, el Dimoni, el Peix, el Senyor Vinagre) realitzen un mural de cada color. Finalment entre tots hem trobat la solució al problema.

El factor sorpresa i la diversitat espais del municipi on es desenvolupa la història, manté l'atenció dels nens i els fa gaudir al cent per cent de l'activitat.

La representació es registra en un DVD i es facilita un a cada família.

Esdeveniments propers

No hi ha esdeveniments pròxims.