El teatre d’Intervenció Social una eina educativa eficaç per treballar la prevenció i sensibilització de diferents problemàtiques psicosocials

Des de l’any 2000 fins avui en dia TEATRACCIÓha creat i desenvolupat projectes de Teatre d’Intervenció Social amb l’objectiu principal de complementar i estimular els programes i les accions que treballen la prevenció i la sensibilització.

Els projectes de teatre s’han implementat amb èxit a la xarxa socioeducativa normalitzada, arribant a fer més de 3.000 actuacions arreu de Catalunya.

Els projectes desenvolupats son de caràcter transversal ja que incideixen en els àmbits de la cultura, l’educació i la salut; aquests projectes tenen la finalitat de promoure la salut i el desenvolupament integral de la persona.

Hem creat 6 obres de teatre interactiu:

-QUE SÍ, VIDA! prevenció del VIH/sida i les ITS i la negociació afectiva – sexual.

-NO EM RATLLIS!!!: prevenció dels riscos associats als consums de substàncies adictives.

-JA N’HI HA PROU..!: prevenció del aviolència en l’àmbit del jove (família, amistats, escola).

-DONA IGUAL!: sensibilització de la igualtat d’oportunitats en la perspectiva de gènere, enfocada a la inserció professional.

-NYAM-NYAM!!!: sensibilització dels hàbits alimentaris saludables.

-ENXARXATS: sensibilització i prevenció entorn a l’ús de les xarxes socials.

Les actuacions es configurem com activitats interactives de teatre, adreçades a grups homogenis escolaritzats, amb un mínim de 30 i un màxim de 120 joves participants per sessió.

Esdeveniments propers

No hi ha esdeveniments pròxims.