Comunicat de la Junta sobre l’emergència sanitària.
2/4/20200

Degut a la situació de contenció sanitària generada pel coronavirus (COVID-19), des del MIE Lleida estem reprogramem les activitats previstes, on hi havia de participar molta gent de llocs diversos i les ajornem per després de l’aturada de setmana santa.

Ens avancem a les circumstàncies, que canvien minut a minut i confirmem que queden ajornades i posposades totes les activitats per després de setmana santa. Us recomanem estigueu atentes als canals del MIE Lleida (Twitter, Instagram, Telegram i Facebook), on publicarem noves dates.

Restem amatents als comunicats oficials de la Generalitat.

L’activitat de la Junta segueix amb normalitat, estem a la vostra disposició pel que necessiteu.

Esperem que totes i tots estigueu bé.

Leave a Reply

Now add some widgets!