Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya Comunicat de 3 d’abril de 2020
6/4/20200

Com a membres de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica abans de començar amb aquest comunicat volem iniciar projectant tres reflexions i paraules dedicades:

La nostra primera reflexió va dirigida a infants i joves. Una part important poden compensar l’enyorança de l’escola perquè la seva situació a casa pot ser propícia i positiva, però hi ha un sector d’infants i joves pels que l’escola i l’institut és el seu primer, i moltes vegades quasi l’únic, espai de creixement personal i de relació enriquidora. Per a tots hem de crear els mecanismes per a generar uns ambients de cura i de relació el més satisfactoris possibles. També tot el nostre escalf per a les famílies, que des de diferents moments i possibilitats estan traient el bo i millor de cada casa.

El nostre suport i estima va per tots els professionals de l’educació, que aquests dies s’estan reinventant buscant la manera de mantenir el contacte amb els seus alumnes, de fer-los costat, i de mantenir viva la llum de la comunitat escolar. Perquè el que aquests dies estem aprenent a valorar, més que mai, és que l’escola és principalment una comunitat educativa on aprendre junts i on créixer per conviure en societat.

El nostre agraïment a totes les professions que aquests dies treballen per a que tinguem la seguretat de comptar amb allò essencial. Especialment a aquelles persones que s’hi juguen la vida com els sanitaris, però també a totes aquelles professions que ens ajuden ens aquests moments de crisi. A tothom que està a primera línia, GRÀCIES!

COMUNICAT FMRPC

Leave a Reply

Now add some widgets!