Sortides pedagògiques: “L’Herència cultural del nostre entorn”
18/10/20200

Aquest curs 2020/21 dins de la 10a Escola d’Hivern “Victorina Vila” del Moviment d’Innovació Educativa de Lleida, us volem formar a l’aire lliure. Creiem necessari que els nostres i les nostres docents coneguin la riquesa cultural del nostre entorn. Sabeu que tenim un gran patrimoni per descobrir i que cal conèixer per estimar-lo.Que millor oportunitat ara, per això, us hem preparat un calendari de sortides guiades per experts amb tot el protocol de seguretat.
Us convidem al cicle de sortides: “L’herència cultural del nostre territori”.Totes les sortides es faran dissabtes al matí, entre les 9h i les 14h. – 24/oct.- VISITA A LES COVES DEL COGUL. – 14/nov.- VISITA A AVINGANYA i VILLA FORTUNATUS, EL PILARET IBÈRIC i LA BOBALÀ (front del Segre de la Guerra Civil). – 12/des.- VISITA MURALLA I MUSEU DE L’OR DE BALAGUER.
Aquestes sortides estaran englobades dins de la formació reconeguda pel Departament d’Educació, “Compartim experiències docents, créixer com a mestre” de 60h.
Aquesta activitat és totalment gratuïta per les nostres sòcies i els nostres socis. Les persones no sòcies hauran de pagar un import per la formació de 45€.
Estem convençuts i convençudes que serà una activitat molt interessant i que ens farà créixer com a docents i com a persones.
Per tal d’apuntar-vos, heu d’omplir el formulari d’inscripció a les formacions de l’escola d’hivern fins al 22 d’octubre, aquí teniu l’enllaç. Al formulari també trobareu més informació de la nostra formació.

Leave a Reply

Now add some widgets!