51a Escola d’Estiu “JAUME MIRET” 2020

COMUNICAT: LA 51a ESCOLA D’ESTIU “JAUME MIRET” 2020 NO ES REALITZARÀ.

La 51a Escola d’Estiu “Jaume Miret” 2020 (1,2 i 3 de juliol de 2020) estava ja organitzada, buscades les infraestructures i convidades les persones que anaven a desenvolupar les diferents ponències, formacions i experiències, però per raons òbvies i amb molta pena no es realitzarà aquest curs.

Portem 40 anys seguits organitzant les nostres jornades anuals amb més o menys recursos, però la situació generada pel COVID-19, ens ha fet ajornar aquesta trobada per l’any 2021 en dates més propícies i centrar els nostres esforços en altres objectius i finalitats.

Igualment, us passarem per correu electrònic totes aquelles Escoles d’Estiu que realitzaran de manera virtual en tot el territori de Catalunya dins de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya. El dia 26 de maig farem la presentació del cartell i de les diferents Escoles d’Estiu que es realitzaran de manera virtual per a tots el socis i sòcies dels diferents moviments de renovació pedagògica de Catalunya.

Més informació cliqueu aquí.

Aprofitem l’ocasió per desitjar-vos que us trobeu bé i enviar-vos un missatge d’ànim i de solidaritat en aquests moments.

Comissió Escola d’Estiu 2020.

Now add some widgets!