ESCOLA D’ESTIU 2020. El sentit de l’Educació. Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya.

Hem elaborat una escola d’estiu conjunta per a tota Catalunya, amb la participació de tots els MRP des de la FMRPC amb una proposta de debats i conferències que s’oferiran durant els primers dies de juliol. Aquests espais gratuïts i oberts a tothom van relacionats amb la situació actual i el sentit de l’educació avui i com hem d’entomar la tornada a l’escola. Cada un dels actes proposats tenen un enllaç (ho teniu en els arxius adjunts al post).

Set escoles d’estiu han transformat la seva proposta en una escola d’estiu virtual, certificada pel Departament d’Educació, a la qual us hi podeu matricular seguint el procediment i informacions* que trobareu a les pàgines webs. En un fort sentiment federatiu, aquestes escoles d’estiu ens ofereixen part de les seves activitats a tots els MRP de Catalunya. En temps d’incertesa sentir-nos solidaris ens enforteix.

Llistat de les EE virtuals:

55 Escola d’Estiu de Rosa Sensat
MRP Terres de l’Ebre
22 Escola d’Estiu ACTE
41a Escola d’Estiu [Virtual] del Maresme
16a Escola d’Estiu de l’Educació de Persones Adultes, Educadults/es
41a Escola d’Estiu Vallès Occidental(1a Escola Estiu Virtual)
37a Escola d’ Estiu Urgell-Segarra

*En el moment de la inscripció si estàs associat/da a algun moviment o àmbit de la Federació gaudiràs del mateix descompte que rep el soci/a del moviment organitzador.

Escola d’Estiu, Ara més que mai, us esperem a totes i a tots!

Now add some widgets!